Vestigingen

 

Voor elke vestiging hebben we diverse arrangementen samengesteld die de gebieden rondom de vestigingen betrekken bij de ervaring van het Trabant-rijden.
Klikt u op de vestigings-naam om de diverse arrangementen te zien.


Vanuit vestiging Berghem zullen onze arrangementen u kennis laten maken met het Warme Brabantse landschap met de rivier de Maas in de nabijheid aan Oss


Vanuit vestiging Bergen op Zoom zullen onze arrangementen u laten genieten van een rustieke toer met de Trabant.

 
Vanuit vestiging Bergschenhoek zullen onze arrangementen u kennis laten maken met de vele boerderij-landschappen die deze regio rijk is.


Vanuit vestiging Dordrecht hebben we diverse Arrangementen uitgezet die de grote hoeveelheid Monumenten op en rond het Eiland van Dordrecht te bezichtigen zijn benadrukken.
Denk hierbij aan monumenten van de Grote Kerk tot aan de molens van Kinderdijk.


Vanuit vestiging de Veluwe zijn onze arrangementen uitgezet om u optimaal te laten genieten van het prachtig gebied waarin historische landgoederen, uitgestrekte polderlandschappen, uiterwaarden, bosgebieden en gezellige plaatsjes elkaar afwisselen


Vanuit vestiging Otterlo zullen onze arrangementen u kennis laten maken met De Hoge Veluwe, provincie Gelderland brengt u naar het prachtige Nationaal Park de Hoge Veluwe (De groene schatkamer van Nederland)

Bewaren