Arrangement 18A – Berghem

Deze bijzondere toertocht door de Brabantse  provincie, brengt u naar het prachtig gebied waarin historische landgoederen, uitgestrekte polderlandschappen, en uiterwaarden. De verschillende landschappen liggen geologisch gezien op de rand van hogere, droge zandgronden en lagere, vochtige kleigrond, met de rivier de Maas in de nabijheid aan Oss.  De Hooge Heide is het meest toegankelijke gebied van Nederland. De nog onontdekte achtertuin van bourgondisch Den Bosch. De Hooge Heide is het landelijk gebied dat ligt tussen Rosmalen, Nuland en Berlicum. Een kleinschalig boerenlandschap met houtwallen en oude boerderijen, en natuurgebieden zoals de beroemde stuifzanden van Rosmalen, maar ook bos, heide en poelen. Het gebied valt op door een grote verscheidenheid in landschappen.

***** ACTIE !!!!!! *****

Ontvangst bij Café Herberg d’n Dort met een kopje koffie, thee of limonade met een Brabantse lekkernij. Prijs per Trabant € 225,- (Ongeveer 2 uur)

Ook is het evt. hier mogelijk een Lunch of Diner of BBQ tegen meer prijs te verzorgen. Meer Info
Tevens kunt u gebruik maken van de diverse activiteiten die deze startlocatie bied.
bv. Blind fileparkeren, reservewiel gooien, Boogschieten  clinic, Outdoor Golf, Teambuilding Samen een team, Bamboe bouwen Bamboestiek, Zombie Zombie GPS, en diverse andere opties.
Meerprijzen

reserveer nu
Meer Informatie

Routeboek

Al onze Toer arrangementen zijn voorzien van een Foto-routeboek. Dit boek laat aan de hand van fotos en pijltjes de bezienswaardigheden zien die u onderweg tegenkomt. In dit routeboek word de geschiedenis van de meest opzienbarende bijzonderheden door enkele korte verhalen weergegeven. Kortom, deze Toer arrangementen zijn niet alleen leuk, maar tevens leerzaam!

Uitleg

Om u goed en zorgeloos in een Trabant te laten rijden, krijgt u als klant bij elke verhuring per Trabant een uitleg hoe te rijden met een Trabant. Omdat het rijden met een Trabant een speciale belevenis is, duurt de gemiddelde uitleg 5 minuten per Trabant.

Foto-aandenken

Wilt u een leuke herinnering aan uw Trabi-toer?
Voor een meerprijs van € 5 maken wij een foto-afdruk (10x15cm)
die u aan het eind van uw arrangement direct mee kunt nemen.
U kunt eventueel in overleg ook een complete fotoshoot aanvragen.
Dit word geregeld door: FotoBusink

Route 18: Het groene Hart

Berghem
Uitleg