Arrangement 17A – Overberg

Deze bijzondere toertocht door De Hoge Veluwe, provincie Gelderland brengt u naar het prachtig gebied waarin historische landgoederen, uitgestrekte polderlandschappen en gezellige plaatsjes elkaar afwisselen. Nationaal Park de Hoge Veluwe (De groene schatkamer van Nederland), Het natuurgebied is gelegen op de zandgronden van de Veluwe en is grotendeels gevormd door water, ijs en wind. De stuwwallen zijn ontstaan in de voorlaatste ijstijd. Het gebied is eeuwenlang in beheer geweest voor bosbouw en landbouw en omvatte enkele kleine nederzettingen. Aan het begin van de 20e eeuw bestond het gebied uit zandverstuivingen, heide en verschillende typen bos met grove den, vliegden en verschillende loofbomen. Met bekende plaatsen zoals: Harskamp, Driehuizen, Kootwijkerbroek, Essen, Lunteren, Ede en Doesburgerbuurt. De slag bij Otterlo was ‘de laatste grote’ slag in Nederland.

ACTIE !!!!!! ***** 10 JARIGE JUBILEUM *****

Ontvangst in Overberg voor 4 personen met een kopje koffie, thee of limonade met een Gelderlandse lekkernij. Prijs per Trabant € 225,- (Ongeveer 2 uur)

Ook is het evt. hier mogelijk een Lunch of Diner of BBQ tegen meer prijs te verzorgen. Meer Info
Tevens kunt u gebruik maken van de diverse activiteiten die deze startlocatie bied.
bv. Blind fileparkeren, reservewiel gooien, Klootschieten, Escape Room Dakar, Paintball, en diverse andere opties. Meerprijzen

reserveer nu
Meer Informatie

Overberg