Arrangement 10A – Hierden

Wat zult u genieten van de Veluwe, het groene hart van Nederland. (provincie Gelderland) Deze prachtige, sfeervolle bos- en heide tocht met een Trabant brengt u naar het prachtig gebied waarin historische landgoederen, uitgestrekte polderlandschappen, uiterwaarden, bosgebieden en gezellige plaatsjes elkaar afwisselen: (Nationaal Park de Hoge Veluwe) Hulshorst (heeft een molen met de naam De Maagd) – Harderwijk – Uddel (Uddel dateert uit 792, als de nederzetting Uttiloch, het historische Uddelermeer met De Hunenschans) – Elspeet (Elspeeterheide is een glooiend heideveld met enkele vennen) – Vierhouten (Vierhouterbos, Het Ronde Huis, De Paasheuvel, het Verscholen Dorp) en Nunspeet. (Nunspeet is een esdorp, Nuwenspete betekent zoiets als “nieuwe ontginning”.)

***** ACTIE !!!!!! *****

Nu voor € 245,- per Trabant

• Gastvrij ontvangst met Koffie, Thee, Cappuccino, Latte Machiatto of frisdrankje en een heerlijk zoet seizoen gerelateerd lekkernij.
• Trabant toertocht van ongeveer 2,5 uur.
• Na afloop een prijsuitreiking en voor iedereen een uniek DDR Rijbewijs
• INCL. Een korte uitleg hoe te rijden en om te gaan met een Trabant. (Ongeveer 3 a 4 minuten per Trabant, na de uitleg vertrekt de Trabant, u start dus omstebeurt ).
• Een Trabietoer arrangement is voorzien van een Foto-routeboek.
• Incl BTW, Brandstof, WA verzekering en een reserve Trabant.

Ook is het evt. hier mogelijk een Lunch of Diner of BBQ tegen meer prijs te verzorgen. Meer Info
Tevens kunt u gebruik maken van de diverse activiteiten die deze startlocatie bied.
opties. Aanvulling van het evenement

reserveer nu

Routeboek

Al onze Toer-arrangementen zijn voorzien van een Foto-routeboek. Dit boek laat aan de hand van fotos en pijltjes de bezienswaardigheden zien die u onderweg tegenkomt. In dit routeboek word de geschiedenis van de meest opzienbarende bijzonderheden door enkele korte verhalen weergegeven. Kortom, deze Toer arrangementen zijn niet alleen leuk, maar tevens leerzaam!

Uitleg

Om u goed en zorgeloos in een Trabant te laten rijden, krijgt u als klant bij elke verhuring per Trabant een uitleg hoe te rijden met een Trabant. Omdat het rijden met een Trabant een speciale belevenis is, duurt de gemiddelde uitleg 5 minuten per Trabant.

Foto-aandenken

Wilt u een leuke herinnering aan uw Trabi-toer?
Voor een meerprijs van € 5 maken wij een foto-afdruk (10x15cm)
die u aan het eind van uw arrangement direct mee kunt nemen.
U kunt eventueel in overleg ook een complete fotoshoot aanvragen.
Dit word geregeld door: FotoBusink

Uitleg