Arrangement 10A – Veluwe Heide & Bos

Een Bijzondere Toertocht over de Veluwe u genieten van de Veluwe het groene hart van Nederland. (provincie Gelderland) Deze prachtige, sfeervolle bos- en heide tocht met een Trabant. Brengt u naar het prachtig gebied waarin historische landgoederen, uitgestrekte polderlandschappen, uiterwaarden, bosgebieden.

Ontvangst in Nunspeet voor 4 personen met een kopje koffie, thee of limonade met een Veluwse lekkernij. Prijs per Trabant € 225,-  (Ongeveer 2 uur)

Ook is het evt. hier mogelijk een Lunch of Diner of BBQ tegen meer prijs te verzorgen. meer info
Tevens kunt u gebruik maken van de diverse activiteiten die deze startlocatie bied.
bv. Blind fileparkeren, reservewiel gooien, solex-rijden, en diverse andere opties zie: meerprijzen

reserveer nu

Inbegrepen in bovengenoemde prijs:

Koffie, thee of limonade voor 4 persoon.
Veluwse lekkernij voor 4 personen.
(extra meerprijs per persoon € 7,50).
Alle prijzen zijn inclusief BTW, verzekering en benzine.

Let op er is een maximum van 4 personen per Trabant

Een ontspannende toertocht in de ochtend of middag met een Trabant. Aan de hand van een fotorouteboek met pijltjes word u door het mooie gebied de weg gewezen. Het boek vertelt u ook de bijzonderheden over de plaatsen waar u langs rijdt. Startlocatie: Hulshorst.

Routeboek

Al onze Toer arrangementen zijn voorzien van een Foto-routeboek. Dit boek laat aan de hand van fotos en pijltjes de bezienswaardigheden zien die u onderweg tegenkomt. In dit routeboek word de geschiedenis van de meest opzienbarende bijzonderheden door enkele korte verhalen weergegeven. Kortom, deze Toer arrangementen zijn niet alleen leuk, maar tevens leerzaam!

Uitleg

Om u goed en zorgeloos in een Trabant te laten rijden, krijgt u als klant bij elke verhuring per Trabant een uitleg hoe te rijden met een Trabant. Omdat het rijden met een Trabant een speciale belevenis is, duurt de gemiddelde uitleg 5 minuten per Trabant.

Foto-aandenken

Wilt u een leuke herinnering aan uw Trabi-toer?
Voor een meerprijs van € 5 maken wij een foto-afdruk (10x15cm)
die u aan het eind van uw arrangement direct mee kunt nemen.
U kunt eventueel in overleg ook een complete fotoshoot aanvragen.
Dit word geregeld door: FotoBusink

Route 10: Veluwe-Heide & Bos

Wat zult u genieten van de Veluwe het groene hart van Nederland. (provincie Gelderland) Deze prachtige, sfeervolle bos- en heide tocht met een Trabant. Brengt u naar het prachtig gebied waarin historische landgoederen, uitgestrekte polderlandschappen, uiterwaarden, bosgebieden en gezellige plaatsjes elkaar afwisselen: (Nationaal Park de Hoge Veluwe) Hulshorst (heeft een molen met de naam De Maagd) - Harderwijk - Uddel (Uddel dateert uit 792, als de nederzetting Uttiloch, het historische Uddelermeer met De Hunenschans) - Elspeet (Elspeeterheide is een glooiend heideveld met enkele vennen) - Vierhouten (Vierhouterbos, Het Ronde Huis, De Paasheuvel, het Verscholen Dorp) en Nunspeet. (Nunspeet is een esdorp, Nuwenspete betekent zoiets als “nieuwe ontginning”.)

Brokking:

Het hazelnootgebak van Brokking geniet landelijke bekendheid. En genieten is het met recht: hazelnootschuim, in luchtige laagjes opgebouwd en met zacht geklopte, licht aangezoete slagroom afgewerkt zorgen voor een bijzonder compositie waardoor dit gebak meer dan een delicatesse is. In 1898 werd banketbakkerij Brokking opgericht en sindsdien heeft het bedrijf zich ontwikkeld tot wat het nu is: een bakkerij met luxe banketbakkersspecialiteiten

Brokking gebak
gemiddeld 1,5 uurs rit
Particulier Veluwe
Startlocatie Veluwe
Uitleg
Veluwe