Arrangement 8A Trabant / BBQ / Apres-Ski Schapenkoppen Safari

ACTIE !!!!!! ***** 10 JARIGE JUBILEUM *****

Ontvangst bij Berry in een echte Après-skihut, met een kopje koffie, thee of limonade en het echte hazelnootgebak van Brokking.
Mooie Toertocht langs Over het Eiland van Dordrecht, de oudste stad van Holland. ( Ongeveer  2 uur durende rit)
2 uur durende geheel verzorgde Barbecue inclusief drankjes. (Tapbier, wijn, limonade, koffie en thee.) BBQ bestaat uit 4 soorten vlees, saladebuffet (incl. rauwkost en fruit), friet, brood en kruidenboter.
Minimaal 20 personen, Prijs per persoon: € 100.-
reserveer nu

Om de gehele belevenis in de Trabanten te vergroten voor alle deelnemers, zal er een Trabant-Quiz gedurende de Toer zijn. De winnaar van deze Quiz kan rekenen op een gedenkwaardige attentie.

Deze geheel verzorgde dag is uiteraard de ideale manier om uw gehele team te voorzien van een “Team-buildings” ervaring om nooit te vergeten. Hoeveel mensen kunnen namelijk zeggen in een authentieke Trabant gereden te hebben?

Alle prijzen zijn inclusief BTW, verzekering en benzine.

Let op er is een maximum van 4 personen per Trabant.

Routeboek

Al onze Toer arrangementen zijn voorzien van een Foto-routeboek. Dit boek laat aan de hand van fotos en pijltjes de bezienswaardigheden zien die u onderweg tegenkomt. In dit routeboek word de geschiedenis van de meest opzienbarende bijzonderheden door enkele korte verhalen weergegeven. Kortom, deze Toer arrangementen zijn niet alleen leuk, maar tevens leerzaam!

Uitleg

Om u goed en zorgeloos in een Trabant te laten rijden, krijgt u als klant bij elke verhuring per Trabant een uitleg hoe te rijden met een Trabant. Omdat het rijden met een Trabant een speciale belevenis is, duurt de gemiddelde uitleg 5 minuten per Trabant.

Foto-aandenken

Wilt u een leuke herinnering aan uw Trabi-toer?
Voor een meerprijs van € 5 maken wij een foto-afdruk (10x15cm)
die u aan het eind van uw arrangement direct mee kunt nemen.
U kunt eventueel in overleg ook een complete fotoshoot aanvragen.
Dit word geregeld door: FotoBusink

Brokking:

Het hazelnootgebak van Brokking geniet landelijke bekendheid. En genieten is het met recht: hazelnootschuim, in luchtige laagjes opgebouwd en met zacht geklopte, licht aangezoete slagroom afgewerkt zorgen voor een bijzonder compositie waardoor dit gebak meer dan een delicatesse is. In 1898 werd banketbakkerij Brokking opgericht en sindsdien heeft het bedrijf zich ontwikkeld tot wat het nu is: een bakkerij met luxe banketbakkersspecialiteiten

Brokking gebak
Dordrecht
Particulier Dordrecht
Startlocatie Bijberry Dordrecht
Uitleg